Gasthof Klammer

Free rooms


Accommodation in Carinthia with halfboard service!
3 nights 2 persons
From 56900 HUF
Buy it   
Conditions of availability
Voucher consumable from 2020.06.06 till 2020.06.30.
depending on availability, by prearrangement with the hotel.
Exceptions of service availability
2020.04.01 - 2020.04.30
Package content
 • Accommodation in double room
 • Half board service
 • Hungarian speaking staff
 • Free wifi
 • Free parking
Children prices and extra charges
 • child under 3,99 : free (same room with the parents, halfboard service)
 • child between 4 and 6,99 : 15 EUR/child/night (same room with the parents, halfboard service)
 • child between 7 and 13,99: 20 EUR/child/night (same room with the parents, halfboard service)
 • Tourist tax (over 16 years old): 2,05 EUR/day/person
 • + 1 adult (over 14 years old): 27 EUR/night (on extra bed)
 • + 1 night : 27 EUR/person/night
Conditions of cancellation
The accomodation can't be cancelled or modified. Only in case of purchasing the 'Egykonti FLEX' or the 'Egykonti FLEX EXTRA' package will allow further cancellation or modification. For details please contact with our office.

Gasthof Klammer - Kremsbrücke

9862 Kremsbrücke, Kremsbrücke 7
  A grillezővel, terasszal és napozóterasszal rendelkező Klammer Gasthof szálláshely Karintiában, Sankt Nikolai településén található, 48 km-re Schladming városától. A szálláshelyen bár is működik. Az egész szálláshelyen ingyenes Wi-Fi, a helyszínen pedig díjmentes parkolási lehetőség biztosított.
  Minden szoba TV-vel felszerelt. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanyzóval, valamint ingyenes piperecikkekkel és hajszárítóval.
  A szálláshelyen közös társalgó vehető igénybe. A környéken többek között síelésre és kerékpározásra is lehetőség nyílik. Obertauern 32 km-re, Flachau pedig 46 km-re található. A legközelebbi repülőtér Klagenfurt repülőtere, mely 64 km-re fekszik.
  Síterepek: 10km-re Innerkrems síterep Karintia: Stájerország és Salzburg tartomány találkozásánál fekszik. Pályáin edzenek a világkupa versenyek legjobbjai is, és magyar vonatkozású versenyeket is szoktak itt rendezni. Innerkrems 36 km-es pályarendszerrel büszkélkedhet, melyeknek a 65%-a hóágyúzott. Ami a felvonókat illeti, hat húzólift - ebből kettő gyermeklift - és két üléses működik a terepen (egy duplaszékes és egy négyes). A síterep igazi paradicsom az adrenalinfüggőknek: funpark és freeride zóna is található a terepen. Hetente egyszer, csütörtökönként éjszakai síelésre is van lehetőség kivilágított pályán - min. 2 napra érvényes síbérlet vásárlása esetén nem kell külön fizetni érte! Ezen kívül a sípályá Kremsbrücke felőli szélén található egy szintén kivilágított szánkópálya; a közelben 2 jégpálya és számos sífutó pálya is működik.
  Katschberg – Aineck: A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő síterület ragyogó lehetőségeket nyújt a különböző sporttevékenységekhez. A 70 km-es pályarendszer 16 felvonót foglal magába. Németül Schischaukel azaz síhinta (sízés egyik hegyről a másikra és vissza) rendszer nyújt különleges élvezetet a hosszú lesiklásokat kedvelőknek. A havat nem csak a magasság, hanem a hóágyúk is garantálják, hiszen a szépen rendben tartott pályák 100%-a hóágyúzható. Az utóbbi években új négy-, hat- és nyolcszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe. Akik a salzburgi oldalról közelítik meg a hegyet, megspórolnak egy jókora szerpentint, amit Karintia felől meg kéne mászniuk. A lungaui St. Margarethenből minden gond nélkül elérhető és sízhető az egész pályarendszer - itt viszont a völgyből induló kétüléses liftnél nagy valószínűséggel számolni kell némi sorban állással.

Rating of hotel

Rating
Last name:
E-mail:
Rating: